Nederlandse Column - demockratie en de passieve mindset van de mens.

Transforming existing policies into new ones and coordinate services to aid all domains.

Cultural Advancement Principle: Wisdom councils resolving disputes.
Post Reply
User avatar
Cooler1021
Introduced
Posts: 4
Joined: Sun Mar 28, 2021 2:08 pm

Political

Fandom

Nederlandse Column - demockratie en de passieve mindset van de mens.

Post by Cooler1021 »

This column is meant for Dutch readers only. Thanks to the hospitable admin of this forum who I consider a very good friend of mine - I can share this colum I wrote with my friends via here, so thanks a lot!


De mockracy en de passieve mindset van de mens.

voorkant-column.jpg
voorkant-column.jpg (49.78 KiB) Viewed 396 times

Deze column was voltooid op 15 maart 2021.

17 maart is het weer zover: De landelijke verkiezingen staan op het programma, en dat betekent ook dat de hoofden van sommige mensen om mij heen weer op hol beginnen te slaan. Ik heb gister weer veel de vraag gehoord: Wat ga jij stemmen? Het verbaasd mij helaas niet hoe veel mensen nog steeds denken dat hun stem echt wat uitmaakt. Dat een verkiezingsuitslag voor de grote dingen in het leven geen moer uitmaakt, of dat verkiezingsuitslagen aan manipulatie onderhevig zijn als dat nodig is gaat veel mensen boven de pet. “Dat is een veel te grote complotgedachte” hoor ik ze alweer zeggen. Ik moet toegeven dat de propaganda van de overheid en media, plus de jarenlange perceptie-vorming dat stemmen echt iets uithaalt behoorlijk succesvol is. Deze ideeën kregen we van kleins af aan al aangeleerd op school (ja ik ook) en zijn haast in de binnenste lagen van onze hersens gegrafeerd, mede omdat de media deze gedachte vervolgens constant blijft herhalen voor volwassenen in diverse praatprogramma’s. ‘Democratie, vrijheid en stemrecht’ zijn daarin sleutelwoorden die ik mensen om mij heen hoor na-papegaaien (van de tv-programma’s waar ze naar kijken) wanneer ze erachter komen dat ik niet mee doe aan dit belachelijke circus c.q. ritueel. Het idee dat we vanuit Den Haag geregeerd worden is een illusie. Het idee dat we keuze hebben is een illusie. In Den Haag zitten simpelweg goed opgeleide marionetten/acteurs die slechts 1 doel moeten uitvoeren: het volk steeds verder in een nieuwe vorm van slavernij duwen zonder dat ze in opstand komen. Daarvoor moeten politici dus zeer goede verkopers zijn. Zij moeten de toenemende slavernij brengen als ‘goed voor het land’, of eigenlijk in de huidige situatie ‘goed voor de gezondheid’. Wie controleert die overheid, wie controleert die verkiezingen, wie controleert de uitslagen? Ik voorspel nu alvast, op maandag 15 maart 2021, dat Sigrid Kaag van D66 over 2 dagen de verkiezingen zal winnen (samen met Rutte waarschijnlijk) ongeacht waar de echte stemmen naartoe gaan. Later in deze column leg ik uit waarom.

Het grootste probleem in onze maatschappij, is de passieve mindset van de gemiddelde mens. Wat ik daarmee bedoel is dat we helemaal niet meer kritisch nadenken over hoe informatie tot ons komt. Men komt thuis van werk, ploft op de bank en zet de TV aan om vervolgens met verstand op 0 informatie van ‘het nieuws’ tot zich te nemen. We kennen de figuren die op ons beeldscherm verschijnen niet, maar men vertrouwt ze bij wijze van spreken meer dan hun eigen buren. De doorsnee burger vraagt zich niet af hoe de geldstromen in de media lopen en vertrouwt erop dat zij objectieve en correcte informatie doorspelen aan ons. Helaas is dit niet het geval. Juíst omdat men zo blind vertrouwt op de media zijn we zo kwetsbaar. Helaas zijn de aller-aller-rijksten op deze planeet zich daar maar al te goed van bewust. De media is al ik-weet-niet-hoe-lang in handen van dit soort figuren en ze weten dat ze ons álles wijs kunnen maken omdat het gros van de mensen dus blind vertrouwt op de media. Bovendien, hoe groter de leugen is die ze ons voorhouden, hoe beter het werkt. Men gaat er automatisch vanuit dat het onmogelijk is om grote leugens stil te houden, en dat het praktisch niet uitvoerbaar is. Deze gedachtegang werkt de elite en haar media alleen maar nóg meer in het zadel, wat ze gebruiken is dus eigenlijk pure bluf. Bovendien kunnen ze de verhalen die ze ons voorhouden ondersteunen met nep- beeldmateriaal als dit nodig is, wat een andere blindspot is van de mens. Zien is namelijk geloven, maar men realiseert zich niet dat beeldmateriaal van a tot z gefabriceerd kan worden zoals ze dat ook in Hollywood films doen.

Corona en de omgekeerde werkelijkheid.

We leven in een omgekeerde werkelijkheid: Fictie wordt (perceptuele) werkelijkheid, en de werkelijkheid vindt je soms in fictie (films e.d.).

Ze gebruiken eigenlijk 2 ingrediënten om deze zogenaamde corona crisis zo succesvol mogelijk door te voeren. De eerste spreekt voor zich en is angst creëren. Angst is een hele sterke emotie om mensen mee te beïnvloeden. Als mensen angstig zijn, zijn ze bereid vrijheden in te leveren in ruil voor (perceptuele) veiligheid. Het tweede ingrediënt is misbruik maken van de ethos en goede bedoelingen van de mens. Mensen vinden het normaliter niet leuk om rechten af te moeten staan, maar als je ze wijsmaakt dat het een goed doel heeft (met corona b.v. mondkapjes dragen om verspreiding te voorkomen) zijn de meesten bereid hieraan mee te werken omdat ze dus het idee hebben iets goeds te doen voor de ander. Door middel van dit soort manipulatie kan je mensen dus vrijwillig vrijheden laten afstaan in plaats dit met de harde hand te doen. Zo verklein je ook de kans op tegenwerking.


Een ieder die zich enigszins verdiept heeft in de huidige corona-crisis (oftewel niet naar tv propaganda kijkt) weet dat de ‘crisis’ waar we in zitten veroorzaakt wordt door een groep verveelde ultrarijke machtswellustelingen die denken god te kunnen spelen op deze planeet. Het mooie is dat deze psychopaten steeds meer op de voorgrond treden en hun gezicht kenbaar maken. Het beste voorbeeld hiervan is misschien wel Klaus Schwab de oprichter van het World Economic Forum. Deze Klaus Schwab, die zo de main villain in een James Bond film kan spelen, is absoluut een figuur die een sleutelrol speelt bij de uitrol van dit globale beleid wat hij zelf schaamteloos 'The Great Reset' noemt. Hierin staat eigenlijk beschreven hoe de wereld er na corona moet gaan uitzien en hoe het hele systeem verandert moet worden, zogenaamd voor een betere wereld. Met andere woorden hier wordt onthuld waarom dit debacle waarin we zitten daadwerkelijk plaatsvindt.
Soms vragen mijn vrienden waarom ik denk dat dit soort crisissen vooropgezet zijn. Het is heel simpel: De machthebbers zeggen het haast gewoon openlijk. Lees de beleidsplannen die ze openlijk publiceren op de websites van instanties zoals het WEF of de VN, de plannen tot 2030 staan daar ook al openlijk beschreven. Ze zeggen ook gewoon heel duidelijk dat het niet de bedoeling is om deze crisis op te lossen en vervolgens terug te gaan naar hoe de wereld gewoon was. Ze willen deze gecreëerde crisis gebruiken om ons leven op allerlei vlakken te veranderen. Het is een misvatting om te denken dat deze crisis spontaan ontstaan is en dat ze deze nu aangrijpen om nieuw beleid door te voeren. Dit is al járen geleden helemaal uitgedokterd. De politici en media spreken tevens ook nooit over teruggaan naar het oude normaal maar over een nieuw normaal. Het is echt een misvatting dat alles sneaky achter dichte deuren wordt behandeld. Ze kunnen de toekomst zo goed “voorspellen” omdat ze de scenario’s voor de toekomst zelf van tevoren schrijven en deze vervolgens aan ons opleggen als een waar geworden werkelijkheid in de vorm van een crisis. Voor degenen die nog nooit van The Great Reset gehoord hebben raad ik echt ten zeerste aan om deze video te bekijken waarin beknopt en duidelijk wordt beschreven wat de beleidsplannen van deze Great Reset inhouden. Een reset kan je pas doorvoeren als het huidige systeem eerst plat gaat.

Naast de Great Reset zijn er ook jaren geleden verschillende scenario’s geschreven over crisissen van de toekomst, vaak gepubliceerd door “filantropische instituties”. Een van de mooiste voorbeelden daarvan vind ik misschien wel een document dat ik vond uit 2010. De Rockefeller Foundation publiceerde destijds een artikel vol met fictieve scenario’s die in zich in de toekomst zouden kunnen gaan afspelen. Deze publicatie heet: : Scenarios for the Future of Technology and International Development. Een van die fictieve scenario’s binnen dit artikel heet Lock Step en voorspelt de pandemie situatie waar wij nu in zitten. Maar ook andere fictieve verhalen die zich hierin bevinden zullen naar mijn verwachting gaan ‘uitkomen’ in de toekomst (meer hierover later). Ene ‘Harry Vox’ was scenario Lock Step kennelijk al in 2014 opgevallen, en hij bespreekt de inhoud hiervan hier mocht je geen zin hebben om het document door te spitten. Iedereen die begrijpt dat de elite niet het beste met ons voor heeft zal snappen dat deze scenario’s niet worden geschreven om ons te beschermen tegen een echte crisis die spontaan ontstaat. Het zijn nogmaals gewoon plannen bedacht door denktanks om te gebruiken en zodoende de wereld te bespelen. En zij zeggen vervolgens dan: Zie je wel we zeiden dat dit eraan zat te komen maar niemand luisterde naar ons.

Bill gates is ook zo’n persoon, die jaren geleden al zei dat de volgende crisis een pandemie zou worden (en corona pandemic 1 noemt). Die gasten vinden het juist prachtig om ‘in plain sight’ te laten zien waar ze mee bezig zijn. Wanneer ik Multimiljardairs hoor praten over inclusiviteit, diversiteit en dergelijke gaan mijn nekharen al overeind staan. Maar helaas, we leven in de omgekeerde werkelijkheid, de media heeft ervoor gezorgd dat menig slapend persoon denkt dat deze super-elite het beste met ons voor heeft en zelfs filantropen zijn. Ze moeten zich wel rot lachen om onze domheid.

Een persoon die nog steeds gelooft dat de media en haar journalisten te vertrouwen zijn en dat ze de overheid controleren slaapt niet, maar bevindt zich in een diepe coma. Zonder de media kunnen overheden (of de werkelijke machtshebbers) ons helemaal niets wijs maken. Dankzij de ultra-corrupte journalisten - ik kan beter zeggen terroristen- was er een generatie die doodsbang was voor zogenaamde atoomwapens. Ze hebben de hele wereld doen geloven dat vliegtuigen moeiteloos door stalen gebouwen heen kunnen vliegen. Ze hebben vermoedelijk een heel segment binnen de wetenschap opgezet dat waarschijnlijk vanaf dag 1 frauduleus was (ruimtevaart) en profiteren hier tot op de dag van vandaag van. En wat ze nu gedaan hebben is geniaal moet ik helaas toegeven. Ik vermoed dat ze gewoon iets hebben gepakt wat er altijd al is geweest (de griep) en dit vervolgens hebben gemarket als een nieuwe levensgevaarlijke ziekte. Een echte dodelijke pandemie heeft geen 24/7 propaganda nodig van de media om je eraan te herinneren dat het toch écht bestaat. Als er écht iets ernstigs en levensbedreigends gaande was geweest hadden we dit allang uit eerste hand vernomen in het echte leven in plaats van op je tv scherm. Vrijwel alles wordt met psychologische trucjes aan ons opgedrongen. Politici en wetenschappers hebben bijvoorbeeld vaak toegegeven dat mondkapjes eigenlijk helemaal niet helpen tegen een virus, maar ze willen dat je het draagt als visuele reminder dat er een pandemie is.

Mensen vergeten al snel hoe deze zogenaamde pandemie is begonnen. De WHO schreeuwde dat dit virus extreem dodelijk was met een mortaliteitscijfer van ongeveer 3.4%. Op TV zag je beelden met lijkzakken of mensen in China die uit het niets neervielen op straat. Vraag je zelf af: Wat is daar van waar gebleken? Deze dingen waren alleen in het begin van de crisis op tv te zien om mensen doodsbang te maken. Tegenwoordig houden ze nog steeds vol dat corona gevaarlijk is, maar omdat ze de leugen over het mortaliteitscijfer niet meer kunnen volhouden kijken ze niet zo veel meer naar de effecten of doden maar naar het aantal besmettingen. Moving the goalposts heet deze techniek, en de makke lammetjes gaan hier natuurlijk in mee. Opeens zijn ze vergeten wat ze in eerste instantie zeiden: Dat het virus enorm dodelijk was, dat was de hele essentie van de daaropvolgende draconische maatregelen. Opeens zijn de beelden van dode mensen op straat in China en Italië gewist uit hun geheugen. Het is een wonder hoe de media dit voor elkaar krijgt. Hoe rijmen die beelden en verhalen nog met wat nu het mortaliteitscijfer van corona is? Hoe kan een virus überhaupt ervoor zorgen dat mensen uit het niets op straat dood neervallen? Hoe kan het dat dit op TV beelden te zien was, maar dat het in de werkelijkheid nooit gezien is door iemand? Ik heb niemand gehoord over neervallende mensen in NL of waar dan ook. Deze simpele vragen komen helaas nooit op in de gemiddelde persoon die zijn/haar brein vrijwillig blijft vergiftigen met het kijken naar de TV.
Dit soort beelden moesten ons doen geloven dat mensen uit het niets dood neervielen door corona. Deze krachtige beeldvorming was nodig om het killer-virus verhaal aan ons te verkopen.
Dit soort beelden moesten ons doen geloven dat mensen uit het niets dood neervielen door corona. Deze krachtige beeldvorming was nodig om het killer-virus verhaal aan ons te verkopen.
corona-streets-china.jpg (143.32 KiB) Viewed 396 times
Ook dit is natuurlijk weer een prachtig voorbeeld van de omgekeerde werkelijkheid: De gemiddelde studenten die ik om me heen zie denken er goed aan te doen om het nieuws te volgen, terwijl de media er juist voor zorgt dat ze alleen maar dommer en banger worden. Het is heel triest om te zien hoe veel jonge mensen gebrainwasht zijn door de onzin die ze van de media te horen krijgen. They dumb themselves down, Ze benutten hun volledige denkvermogen en potentie niet en zullen ze zichzelf hiermee uiteindelijk in de vingers snijden. Ik houd er daarom zelf een hele andere definitie van intelligentie op na dan de meesten. Ironisch genoeg lijkt het soms (ik heb geen cijfers hiervan dus is het lastig te verifiëren) dat ‘hoogopgeleiden’ in onze maatschappij vaak dommer en goedgeloviger zijn dan ‘laagopgeleiden’ als het over dit soort zaken gaat (betrouwbaarheid van de media, politiek etc.). Vermoedelijk komt dit omdat hoogopgeleiden meer tv kijken/kranten lezen. Maar het kan absoluut zo zijn dat ik hier een verkeerde conclusie trek en later spijt van deze woorden heb, gelukkig zie ik tijdens deze ‘crisis’ namelijk steeds meer studenten die dit ook door beginnen te krijgen.

Maargoed, hoe kom ik erbij dat Kaag de verkiezingen overmorgen zal winnen? Dat is simpel te verklaren (en reken het mij maar aan als ik fout zit). D66 is een mediocre partij die nooit écht groot wordt. Echter, nadat ik begreep dat de ‘coronacrisis’ gebruikt wordt om een beleidsplan/Great Reset door te voeren, ben ik verder gaan kijken naar de connecties die het WEF heeft met invloedrijke mensen en organisaties. Het ligt er namelijk dik bovenop dat het WEF en Klaus Schwab een sleutelrol spelen in deze hele crisis. Waarschijnlijk is het plan om dit te doen o.a. bij het WEF ontwikkelt en besproken. Na een beetje speuren kwam ik erachter dat Sigrid Kaag (Sigrid betekent ironisch genoeg ‘wonderbaarlijke overwinning’ in het Noors) maar ook Mark Rutte Agenda-contributers zijn bij het World Economic Forum. Wanneer je dus snapt dat dit instituut een hoofdrol speelt bij de uitrol van de Great Reset is het niet moeilijk te snappen dat Kaag (en Rutte) in Nederland op de juiste plek moeten zitten om dit door te voeren. Rutte heeft fase 1 van deze nep-crisis al naar behoren uitgevoerd en Kaag gaat hem straks helpen bij fase 2: De invoering van een vaccinatiepaspoort en dergelijke.
Sigrid en Mark doen een gezellig theekransje met hun baas Klaus Schwab – januari 2019
Sigrid en Mark doen een gezellig theekransje met hun baas Klaus Schwab – januari 2019
Schwab-kaag-rutte.jpg (86.72 KiB) Viewed 396 times

Sigrid Kaag - the devil in disguise - is uitermate geschikt voor deze job. Deze ultra-elitaire diplomaat weet precies de ins-and-outs van het systeem om dit beleid op een zorgvuldige manier te gaan implementeren. Bovendien was het Kaag (heel toevallig) die ook nog vertegenwoordiger was in het GLOBAL PREPAREDNESS MONITORING BOARD namens Nederland (zie bladzijde 43 in het pdf document). Deze gezellige club houdt zich toevallig bezig met noodsituaties op gezondheidsgebied zoals een pandemie, en bovenstaand document met dit scenario werd toevallig gepubliceerd in september 2019. Daarin wordt er uitgebreid beschreven hoe de protocollen in werking moeten treden bij een pandemie, zoals deze nu ook in de praktijk worden uitgevoerd. Net zoals dat de John Hopkins University ook een partner van het WEF – heel toevallig in oktober 2019 samen met het WEF een simulatie uitvoerde van een coronavirus pandemie. Ze hebben deze hele oefening op camera vastgelegd en noemden het Event 201. Persoonlijk kan ik dit niet anders interpreteren als een grote bespotting richting de goedgelovige mensen. Mensen die zich verdiept hebben in andere grote gebeurtenissen in het verleden zoals 9/11 zal dit fenomeen bekend voorkomen, ook daar waren vlak voor, of zelf óp de dag van de gebeurtenis simulaties gaande van wat er vervolgens écht gebeurde. Of eigenlijk écht gebeurde op mensen hun Tv-scherm kan ik beter zeggen.
Event 201 een globale coronapandemie oefening VLAK VOORDAT het opeens in het echt gebeurde.
Event 201 een globale coronapandemie oefening VLAK VOORDAT het opeens in het echt gebeurde.
event-201.jpg (60.7 KiB) Viewed 396 times
Voor de duidelijkheid: wat ik dus probeer uit te leggen is dat ze niet voorspellen wat er in de toekomst gebeurt. The best way to predict the future is to create the future. Ze laten gewoon zien wat ze van plan zijn en noemen het vervolgens een juiste voorspelling als ze besluiten hun scenario/simulatie ‘live’ te laten gaan (de omgekeerde werkelijkheid). Het WEF heeft een tijd geleden ook een soort blik in de toekomst gedaan voor de wereld in 2030:You’ll own nothing, and you’ll be happy is de slogan van dat filmpje. Ze verkopen het natuurlijk aan ons als iets wat goed voor ons zal zijn en goed voor de planeet zal zijn, maar in de werkelijkheid zal onze kwaliteit van leven alleen maar gaan afnemen als we dit toelaten.
2030 voorspelling volgens het WEF.
2030 voorspelling volgens het WEF.
WEF-2030.jpg (47.96 KiB) Viewed 396 times
Naast De Great Reset is dit hele gebeuren natuurlijk ook een enorme zegen voor de farmaceutische industrie. De poging om vrijwel elke burger op aarde – gezond of ongezond – een patiënt te maken is voor hun een droom die werkelijkheid wordt. Het gaat ze daarbij natuurlijk niet om de oudere generatie maar juist de jongere generatie. Het moet denk ik een gewoonte gaan worden om elk half jaar of jaar een vaccin te nemen, en wanneer de nieuwe generatie dit van jongs af aan gewend is zal niemand hier meer iets raar aan vinden. Toch vraag ik me af of meer winst, de enige beweegreden is dat ze dit willen doen. Sommige mensen speculeren dat ze met het menselijk lichaam aan het experimenteren zijn, en het met de toekomst en biohacking te maken heeft maar ik ga daar nu niet naar gissen.

De opgezette crisissen van de toekomst.

Eigenlijk voelde ik me een beetje dom dat ik zelf niet heb zien aankomen dat de elite een keer een pandemie scenario zou gaan loslaten op ons, omdat hier echt wel voortekenen van waren. Bovendien wist ik altijd wel dat ze graag zoveel mogelijk onze vrijheid willen inperken, en ons leven zo zuur mogelijk willen maken, maar dat ze dit opeens zo bruut zouden doen had ik echt nooit gedacht. Ik houd normaal niet van teveel speculatie maar omdat ik denk dat het wel mogelijk is een toekomstbeeld te schetsen doe ik het dit keer wel. Bovendien hebben meerdere personen zoals bijvoorbeeld Willem-Alexander – hij is kennelijk ook helderziend net als Bill Gates – aangegeven dat we klaar moeten zijn voor een volgende pandemie of ‘andere externe schok’. Hij vermeldde dit tijdens de troonrede. Waar hij met ‘een andere externe schok’ op doelt (expres lekker vaag natuurlijk) weet niemand behalve hijzelf maar ook daarom is dit stuk van deze column wellicht van waarde. We gaan zeker nog heel veel onzin en ellende voor onze kiezen krijgen. Hieronder dus een aantal verwachte scenario’s.

Klimaatverandering.

Deze kan eigenlijk iedereen wel voorspellen. Al decennia worden we doodgegooid met doemscenario’s over het klimaat en tegenwoordig gebruiken ze zelfs kinderen voor deze angst-propaganda. Ik denk dat Joseph Goebbels hier zelfs jaloers op zou zijn. Ze gebruiken de term klimaatverandering maar eigenlijk zouden ze het ‘Global warming caused by humans’ moeten noemen want dit is namelijk wat ze constant beweren. Aangezien geen een van de doemscenario’s van de laatste decennia daadwerkelijk is uitgekomen ga ik er vanuit dat ze een grote natuurramp zullen simuleren. Vergis je niet, met de kracht van Hollywood technologie en de TV is niets onmogelijk. Ook hier zullen weer de 2 ingrediënten gebruikt worden om de slapende mens vrijwillig hun vrijheden te laten opgeven. Ten eerste dus angst, ten tweede weer het idee geven dat het opgeven van nog meer vrijheden nobel is, je zal er immers de planeet mee redden. Alles voor ‘the greater good’. Als je hier niet aan mee doet ben je een asociale klootzak die niets om de planeet geeft.

Nadat ze dit doen verwacht ik ook de volgende ontwikkelingen: Een social-credit system zoals bijvoorbeeld in China al het geval is. Daaraan gekoppeld ook een CO2 puntensysteem. Reizen zal dus beperkt gaan worden want elk individu mag per jaar een bepaald quotum aan CO2 uitstoten. Laten we eens gek doen, als ze ons nog meer willen trollen mogen we misschien ook nog CO2-beperkende mondkapjes gaan dragen zodat we de uitstoot écht minimaliseren.

De bio-industrie is volgens de elite ook een grote boosdoener van klimaatverandering. Daarom lijkt het me ook niet onlogisch dat het consumeren van vlees tegen 2030 alleen nog iets is wat de elite kan doen. Bill gates heeft inmiddels het grootste stuk landbouwgrond van de VS in zijn bezit en is groot voorstander van het switchen naar synthetisch-vlees. Als ze ons helemaal in een dystopie willen douwen zullen ze ook nog wel een manier vinden om onze inname van groenten en fruit te beperken, zodat we moeten overstappen op het eten van zoveel mogelijk synthetisch gemaakt voedsel. Een van de scenario’s in het scenario-artikel van de Rockefeller Foundation gaat hier ook over.
Clever Together scenario narratief
Clever Together scenario narratief
clever together.png (67.34 KiB) Viewed 396 times
Pandemie 2.
Zoals eerder al aangegeven zeggen figuren zoals Bill Gates dat we ons moeten voorbereiden op Pandemie 2. Ik ben erachter gekomen dat het scenario voor pandemie 2 ook allang in een artikel is gepubliceerd (in 2017) door de John Hopkins Center– je weet wel, dezelfde instantie die Event 201 publiceerde, vlak voordat deze coronapandemie simulatie opeens ‘werkelijkheid’ werd. Lees dit document hier.
SPARS PANDEMIC
SPARS PANDEMIC
SPARS.jpg (93.17 KiB) Viewed 396 times
Gesimuleerde tweets van het CDC over de toekomstige pandemie.
Gesimuleerde tweets van het CDC over de toekomstige pandemie.
tweets-cdd.jpg (28.57 KiB) Viewed 396 times
Gevaar vanuit de ruimte.

Ja je leest het goed. Een ieder die denkt aan UFO’S en dergelijke vage dingen, krijgt waarschijnlijk een plaatje in zijn/haar hoofd van een zweverige mafketel met een aluminiumhoedje op. Maar ik denk dat de elite hun gesimuleerde crisissen steeds opnieuw willen overtreffen. Vreemd genoeg heeft het Pentagon een heuse taskforce opgericht om dit fenomeen te onderzoeken. Sterker nog, door de Covid-19 relief and spending bill moeten de Amerikaanse inlichtingendiensten later dit jaar openlijk publiceren wat ze weten van UFO’S althans dat is wat ze ons wijs willen maken. Dit hele narratief is duidelijk opgezet, het slaat gewoon helemaal nergens op, de geheime diensten hebben geen enkele baat of plicht bij het verspreiden van dit soort informatie tenzij ze het gaan gebruiken voor iets gestoords zoals een in scène gezette alien invasie. Moet je voorstellen wat ze daar mee kunnen bereiken als we nu al thuis zitten vanwege een virus. Laat staan als we opeens marsmannetjes op onze tv zien.

Zoals met elke gecreëerde crisis wordt het publiek eerst stap voor stap met kleine speldenprikjes voorbereid. De publicatie later dit jaar hiervan zou een eerste stap kunnen zijn. Bovendien claimt NASA dat ze in 2024 weer naar de maan gaan en daar een ruimtebasis willen bouwen. Ook claimt NASA dat ze momenteel een drone op Mars hebben die op zoek is naar alien life. Iedereen die een beetje fantasie heeft kan hier een leuke Hollywood film van maken (en het natuurlijk weer verkopen aan ons als de realiteit). Of wat dacht je van een nieuw alien-virus dat hier op aarde wordt losgelaten? Iedereen zal weer in paniek raken en vrijwillig vrijheden in gaan leveren in ruil voor veiligheid, niet wetende dat het allemaal nep zal zijn.

Cyber security.

Het internet is allang niet meer zo vrij als vroeger. Video’s op Youtube met ‘controversiële informatie’ worden zonder pardon verwijdert, hetzelfde geldt voor social media waar zoveel mogelijk informatie gereguleerd wordt. Ik denk echter dat de elite dit niet voldoende vindt. Het internet moet drastisch verandert gaan worden en dat doe je met… een crisis. Het zou mij niks verbazen als het internet er een keer tijdelijk helemaal uitgaat door een onvoorziene cyber aanval, of een zogenaamd killer computer virus die niemand kan stoppen. Nadat dit vervolgens wordt opgelost wordt het tijd voor een internet 2.0. Je zou het haast niet denken maar het World Economic Forum van onze goede vriend Klaus Schwab, praat hier ook al over: : A cyber-attack with covid-like characteristiscs?

Geld.

Ik had het eerder al over een social-credit system waarbij ook bijvoorbeeld de CO2 uitstoot van elk individu bijgehouden zal worden. Maar het lijkt me ook logisch dat contant geld naar verloop van tijd zal worden afgeschaft. Dat ligt in de lijn van verwachting als je uitgaat van de ‘totale controle’ filosofie van de elite. Zo kan geen een transactie meer anoniem plaatsvinden.


Hoe komen we hier uit?

Wil je meedoen met feestjes? Wil je bepaalde privileges? Prima. Maar dan moet je je wel laten vaccineren en (waarschijnlijk) een app installeren die jou kan controleren. Prima deal toch? Het is je eigen keuze. Dit is de realiteit waarin ze ons min of meer in willen gaan zetten.

Het klinkt misschien hard maar degenen die niet willen inzien dat we worden voorgelogen zorgen er onbewust voor dat we in deze situatie blijven. Politici, de media en corrupte wetenschappers willen niet terug naar hoe het leven was, ze zeggen duidelijk dat dat niet de bedoeling is. Zij zullen ons hier dus nooit uithalen. Het systeem maakt mogelijk dat de elite dit allemaal kan doen met ons, en door te blijven stemmen, belasting te betalen en niet onze mond open te trekken geeft men een signaal af dat we nog steeds in dit corrupte systeem geloven. De enige manier om hier uit te komen is door in de spiegel te kijken. Accepteer dat de wereld niet werkt zoals je bent aangeleerd dat deze werkt of bestuurd wordt. Als een kleine sterke minderheid proactief stopt met het navolgen van de regels zullen meer mensen hier ook gehoor aan gaan geven en kunnen we deze strijd winnen. Voor degenen die het lastig blijven vinden in te zien dat we worden voorgelogen geldt misschien de uitspraak van Johan Cruijff: “Je gaat het pas zien als je het door hebt”.

golly
Site Admin
Posts: 279
Joined: Mon Oct 29, 2018 11:14 am
Location: Hohokam / Piipaash / Apache / O'odham / Pueblo / Mexico / Arizona

Gender

Skin

Sexuality

Belief

Political

Re: Nederlandse Column - demockratie en de passieve mindset van de mens.

Post by golly »

I hope you don't mind Cooler, I ran the article through Google Translate to see if it could approximate your meaning. I am reading it now this way and doing a few little corrections from Google's interpretation, my (lightly) changed version below:

The mockracy and the passive mindset of the human being.

This column was completed on March 15, 2021.


March 17th is that time again: The national elections are on the program, and that also means that the minds of some people around me are starting to run wild again. Yesterday I heard a lot the question: What are you going to vote? Unfortunately, I am not surprised how many people still think that their vote really matters. The fact that an election result does not matter for the big things in life, or that election results are subject to manipulation when necessary, is beyond the captain of many people. “That's too much of a conspiracy idea” I hear them say again. I have to admit that the propaganda from the government and media, plus the years of perception-building that voting really does work, is quite successful. We were taught these ideas from an early age at school (yes, I too) and are almost engraved in the innermost layers of our brains, partly because the media subsequently constantly continues to repeat for adults in various talk shows. 'Democracy, freedom and the right to vote' are keywords that I hear people around me parrot (from the TV programs they watch) when they find out that I am not participating in this ridiculous circus or ritual. The idea that we are governed from The Hague is an illusion. The idea that we have choice is an illusion. In The Hague there are simply well-trained puppets / actors who have only one goal: to push the people further and further into a new form of slavery without revolting. Therefore, politicians have to be very good salesmen. They must present the increasing slavery as 'good for the country', or rather 'good for health' in the current situation. Who controls that government, who controls those elections, and who checks the results? I already predict, on Monday March 15, 2021, that Sigrid Kaag of D66 will win the elections in 2 days (probably together with Rutte) regardless of where the real votes go. Later in this column I will explain why.

The biggest problem in our society is the passive mindset of the average person. What I mean by that is that we no longer think critically about how information comes to us. People come home from work, plop down on the couch and switch on the TV and then take in information from 'the news' intelligently to 0. We do not know the figures that appear on our screen, but they are, so to speak, more trusted than their own neighbors. The average citizen does not wonder how the money flows in the media and trusts that they pass on objective and correct information to us. Unfortunately this is not the case. It is precisely because people trust the media so blindly that we are so vulnerable. Unfortunately, the very richest on this planet are all too aware of this. The media has been in the hands of these types of figures for I-don't-know-how long and they know that they can make us believe everything because the majority of people trust the media blindly. Moreover, the bigger the lie they tell us, the better it works. It is automatically assumed that it is impossible to conceal big lies, and that it is practically impracticable. This line of thought only serves the elite and its media even more in the saddle, so what they use is actually pure bluff. In addition, they can support the stories they present to us with fake images if necessary, which is another blind spot of humans. Seeing is believing, but people do not realize that visual material can be manufactured from A to Z like they do in Hollywood films. It is automatically assumed that it is impossible to conceal big lies, and that it is practically impracticable. This line of thought only serves the elite and its media even more in the saddle, so what they use is actually pure bluff. In addition, they can support the stories they present to us with fake images if necessary, which is another blind spot of humans. Seeing is believing, but people do not realize that visual material can be manufactured from A to Z like they do in Hollywood films. It is automatically assumed that it is impossible to conceal big lies, and that it is practically impracticable.

Corona and the Reverse Reality.

We live in a reverse reality: Fiction becomes (perceptual) reality, and reality can sometimes be found in fiction (films, etc.).

They actually use 2 ingredients to implement this so-called corona crisis as successfully as possible. The first is self-explanatory and is creating fear. Fear is a very strong emotion to influence people. When people are anxious, they are willing to give up freedoms in exchange for (perceptual) security. The second ingredient is to abuse the ethos and good intentions of man. People normally do not like to have to give up rights, but if you tell them that it has a good cause (with corona, for example, wearing mouth masks to prevent spreading), most are willing to cooperate because they have the idea to do good for the other. By means of this kind of manipulation you can allow people to give up freedoms voluntarily instead of doing it with a heavy hand.This also reduces the risk of opposition.


Anyone who has delved into the current corona crisis (ie, does not watch TV propaganda) knows that the 'crisis' we are in is caused by a group of bored, ultra-rich power-hungry people who think they can play god on this planet. The great thing is that these psychopaths are increasingly coming to the fore and making their faces known. Perhaps the best example of this is Klaus Schwab, founder of the World Economic Forum. This Klaus Schwab, who is the main villain in a James Bond film is definitely a figure who plays a key role in the rollout of this global policy which he himself shamelessly calls 'The Great Reset'. This actually describes what the world should look like after corona and how the entire system should be changed, supposedly for a better world. In other words, it is revealed here why this debacle we are in is actually happening.

Sometimes my friends ask why I think these kinds of crises are preconceived. It's very simple: The rulers almost just say it openly. Read the policy plans that they openly publish on the websites of organizations such as the WEF or the UN, the plans up to 2030 are also openly described there. They also just say very clearly that the intention is not to resolve this crisis and then go back to how the world used to be. They want to use this created crisis to change our lives in many areas. It is a misconception to think that this crisis arose spontaneously and that they are now seizing it to implement new policies. This was all figured out years ago. The politicians and media also never talk about going back to the old normal, but about a new normal. It is really a misconception that everything is treated sneaky behind closed doors. They can "predict" the future so well because they write the scenarios for the future themselves in advance and then impose them on us as a true reality in the form of a crisis. For those who have never heard of The Great Reset I really recommend strongly to this video in which it is briefly and clearly described what the policy plans of this Great Reset entail. You can only perform a reset if the current system first goes down.

In addition to the Great Reset, several scenarios were written about crises of the future years ago, often published by “philanthropic institutions”. I think one of the best examples of this is perhaps a document that I found from 2010. The Rockefeller Foundation published an article at the time full of fictional scenarios that could play in them in the future. This publication is called "Scenarios for the Future of Technology" and International Development. One of those fictional scenarios within this article is called Lock Step and predicts the pandemic situation we are in now. But also other fictional stories that are contained in this are expected to 'come true' in the future (more on this later). One 'Harry Vox' had apparently noticed the Lock Step scenario as early as 2014, and he's discussing its contents here if you don't feel like going through the document. Anyone who understands that the elite does not want the best for us will understand that these scenarios are not written to protect us from a real crisis that arises spontaneously. Once again they are just plans devised by think tanks to use and thus play the world. And then they say: You see, we said this was coming but nobody listened to us.

Bill Gates is another such person, who said years ago that the next crisis would be a pandemic (and calls corona pandemic one). Those guys love to show what they are doing 'in plain sight'. When I hear Multi-Billionaires talk about inclusivity, diversity and the like, my hackles are already standing on end. But unfortunately, we live in the opposite reality, the media has made many a sleeping person think that these super-elite want the best for us and are even philanthropists. They have to laugh at our stupidity.

A person who still believes that the media and its journalists can be trusted and that they control the government is not sleeping, but is in a deep coma. Without the media, governments (or the real rulers) cannot fool us at all. Thanks to the ultra-corrupt journalists - I better say terrorists - there was a generation that was terrified of so-called nuclear weapons. They have led the world to believe that planes can fly effortlessly through steel buildings. They have probably set up an entire segment of science that was probably fraudulent from day one (space travel) and are taking advantage of this to this day. And what they have done now is genius I have to admit. I suspect that they just took something that has always been there (the flu) and then marketed it as a new life-threatening illness. A real deadly pandemic doesn't need 24/7 propaganda from the media to remind you that it really does exist. If something really serious and life-threatening had been going on, we would have heard this first-hand in real life instead of on your TV screen. Almost everything is forced on us with psychological tricks. For example, politicians and scientists have often admitted that face masks don't actually help against a virus at all, but they want you to wear them as visual reminder that there is a pandemic.

People soon forget how this so-called pandemic started. The WHO shouted that this virus was extremely deadly with a mortality rate of about 3.4%. On TV you saw images of body bags or people in China who fell out of nowhere on the street. Ask yourself: What turned out to be true? These things were only seen on TV at the beginning of the crisis to scare people to death. Today they still insist that corona is dangerous, but because they can no longer keep up the lie about the mortality rate, they don't look so much at the effects or deaths, but at the number of infections. "Moving the goalposts" this technique is called, and the tame lambs naturally go along with it. Suddenly they have forgotten what they said at first: That the virus was tremendously deadly, that was the whole essence of the subsequent draconian measures. Suddenly the images of dead people on the streets in China and Italy have been erased from their memories. It's a wonder how the media gets this done. How do those images and stories still rhyme with what is now the mortality rate for corona? How can a virus even cause people to drop dead out of nowhere on the street? How is it possible that this could be seen on TV, but that it has never been seen by anyone in reality? I have not heard anyone about people falling down in NL or anywhere. Unfortunately, these simple questions never arise in the average person who continues to voluntarily poison his / her brain while watching TV.

Images like this were supposed to lead us to believe that people fell out of nowhere to death from corona. This powerful imaging was necessary to sell us the killer virus story.
[corona-streets-china.jpg (143.32 KiB) Viewed 45 times]

This is of course another wonderful example of the reversed reality: The average students I see around me think they would do well to follow the news, while the media ensures that they only become more stupid and more frightened. It is very sad to see how many young people are brainwashed by the nonsense they are hearing from the media. They dumb themselves down. They don't use their full thinking and potential and will end up slain themselves. That is why I myself have a completely different definition of intelligence than most. Ironically, it sometimes seems (I have no figures on this so it is difficult to verify) that in our society 'highly educated' are often more stupid and gullible than 'less educated' when it comes to these kinds of matters (reliability of the media, politics, etc.). This is probably because highly educated people watch TV / read newspapers more. But it could definitely be that I draw the wrong conclusion here and later regret these words, fortunately during this 'crisis' I see more and more students who are also starting to realize this.

Anyway, how do I conclude that Kaag will win the elections the day after tomorrow? That is easy to explain (and just blame me if I am wrong). D66 is a mediocre party that never really gets big. However, after understanding that the 'corona crisis' is being used to implement a policy plan / Great Reset, I continued to look at the connections the WEF has with influential people and organizations. The fact is that the WEF and Klaus Schwab play a key role in this entire crisis. The plan to do this has probably been developed and discussed, among others, at the WEF. After a bit of research I found out that Sigrid Kaag (Sigrid ironically means 'miraculous victory' in Norwegian) but also Mark Rutte Agenda are contributors at the World Economic Forum. So when you understand that this institute plays a leading role in the rollout of the Great Reset, it is not difficult to understand that Kaag (and Rutte) in the Netherlands must be in the right place to implement this. Rutte has already properly implemented phase one of this fake crisis and Kaag will soon help him with phase two: The introduction of a vaccination passport and the like.

Sigrid and Mark have a cozy tea party with their boss Klaus Schwab - January 2019
[Schwab-kaag-rutte.jpg (86.72 KiB) Viewed 45 times]

Sigrid Kaag - the devil in disguise - is ideally suited for this job. This ultra-elite diplomat knows exactly the ins and outs of the system to implement this policy in a careful manner. Moreover, it was Kaag (quite coincidentally) who was also a representative in the GLOBAL PREPAREDNESS MONITORING BOARD on behalf of the Netherlands (see page 43 in the pdf document). This cozy club happens to deal with health emergencies such as a pandemic, and the above document with this scenario was coincidentally published in September 2019. It describes in detail how the protocols should come into effect in a pandemic, such as the one now in practice. Just like that John Hopkins University - also a partner of the WEF- quite coincidentally, carried out a simulation of a coronavirus pandemic together with the WEF in October 2019 . They captured this entire exercise on camera and called it Event 201. Personally, I cannot otherwise interpret this as a great mockery towards the gullible people. People who have immersed themselves in other major events in the past such as 9/11 , this phenomenon will be familiar, there too were just before, or even on the day of the event, simulations of what really happened next. Or actually really happened on people's TV screen, I can better say.

Event 201 a global corona pandemic exercise JUST BEFORE it suddenly happened in real life.
[event-201.jpg (60.7 KiB) Viewed 45 times]

To be clear, what I'm trying to explain is that they don't predict what will happen in the future. The best way to predict the future is to create the future. They just show what they are up to and then call it a correct prediction when they decide to let their scenario / simulation go 'live' (the reverse reality). Some time ago, the WEF also took a kind of look into the future for the world in 2030: "You'll own nothing, and you'll be happy" is the slogan of that movie. They are, of course, selling it to us as something that will be good for us and good for the planet, but in reality our quality of life will only start to decline if we allow it.

2030 forecast according to the WEF.
[WEF-2030.jpg (47.96 KiB) Viewed 45 times]

In addition to The Great Reset, this whole event is of course also a huge boon for the pharmaceutical industry. The attempt to make virtually every citizen on earth - healthy or unhealthy - a patient is a dream come true for them. Of course, it is not about the older generation, but rather the younger generation. I think it should become a habit to take a vaccine every six months or year, and when the new generation is used to this from an early age, no one will find anything strange about this anymore. Still, I wonder if more profit is the only reason they want to do this. Some people speculate that they are experimenting with the human body, and it with the future and biohacking but I'm not going to guess at that right now.

The mounted crises of the future.

Actually, I felt a bit stupid that I myself did not see that the elite would one day unleash a pandemic scenario on us, because there were really signs of this. Moreover, I always knew that they would like to limit our freedom as much as possible, and make our lives as miserable as possible, but I never thought that they would suddenly do this so brutally. I normally don't like too much speculation, but because I think it is possible to paint a picture of the future, I will do it this time. Moreover, several people such as Willem-Alexander - he is apparently also clairvoyant just like Bill Gates - have indicated that we must be ready for another pandemic or 'other external shock'. He mentioned this during the speech from the throne. What he is referring to by 'another external shock' (deliberately nice and vague of course) nobody knows except himself, but this part of this column may also be of value. We will certainly be faced with a lot of nonsense and misery. Below are a number of expected scenarios.

Climate change.

This can actually be predicted by anyone. For decades we have been bombarded with doom scenarios about the climate and nowadays they even use children for this fear propaganda. I think Joseph Goebbels would even be jealous of this. They use the term climate change but actually they should call it 'Global warming caused by humans' because this is what they constantly claim. Since none of the doom scenarios of the last decades have actually come true, I assume that they will simulate a major natural disaster. Make no mistake, with the power of Hollywood technology and TV, nothing is impossible. Again, the two ingredients will be used to allow the sleeping human to give up their freedoms voluntarily. Firstly, fear, secondly, to give the idea that giving up even more freedoms is noble, after all you will save the planet with it. Everything for 'the greater good'. If you don't join this, you're an anti-social bastard who doesn't care about the planet.

After they do this, I also expect the following developments: A social credit system as is already the case in China, for example. A CO2 points system is also linked to this. Travel will therefore be limited because each individual may emit a certain quota of CO2 per year. Let's go crazy, if they want to troll us even more, we may also be allowed to wear CO2-limiting face masks so that we really minimize the emissions.

According to the elite, factory farming is also a major culprit of climate change. That is why it does not seem illogical to me that consuming meat by 2030 is only something the elite can do. Bill has gates Meanwhile owns the largest piece of agricultural land in the US and is strongly in favor of switching to synthetic meat. If they want to push us all into dystopia, they will also find a way to limit our intake of fruits and vegetables so that we have to switch to eating as much synthetically made food as possible. One of the scenarios in the Rockefeller Foundation 's screenplay article is also about this.

Clever Together scenario narrative
[clever together.png (67.34 KiB) Viewed 45 times]

Pandemic Two.

As mentioned earlier, figures like Bill Gates say we need to prepare for Pandemic 2. I found out that the scenario for Pandemic 2 has also been published in an article (in 2017) by the John Hopkins Center - you know well, the same body that published "Event 201" just before this corona pandemic simulation suddenly became 'reality'. Read this document here.

Danger from space.

Yes, you read that right. Anyone who thinks of UFO's and such vague things will probably get a picture in his / her head of a floaty wacky kettle with an aluminum hat on. But I think the elite want to keep on topping their simulated crises. Strangely enough, the Pentagon has set up a real task force to investigate this phenomenon. In fact, because of the Covid-19 relief and spending bill US intelligence agencies will openly publish what they know about UFOs later this year, or at least that's what they want us to believe. This whole narrative is clearly structured, it just doesn't make any sense at all, the secret services have no benefit or duty to disseminate this kind of information unless they are going to use it for something crazy like a staged alien invasion. Imagine what they can achieve with that if we are already at home because of a virus. Let alone when we suddenly see Martians on our TV.

As with any crisis created, the audience is first step by step with small pinpricks prepared. The publication of this later this year could be a first step. In addition, NASA claims that they will go back to the moon in 2024 and want to build a space base there. NASA also claims that they currently have a drone on Mars that is looking for alien life. Anyone with a bit of imagination can turn this into a fun Hollywood movie (and of course sell it back to us as reality). Or how about a new alien virus released here on Earth? Everyone will panic again and voluntarily give up freedoms in exchange for security, not knowing it will all be fake.

Cyber ​​security.

The internet is no longer as free as it used to be. Videos on Youtube with 'controversial information' are removed without mercy, the same applies to social media where as much information as possible is regulated. However, I think that the elite do not think this is enough. The internet has to be changed drastically and you do that with… a crisis. I wouldn't be surprised if the internet was temporarily shut down completely due to an unforeseen cyber attack, or a so-called killer computer virus that no one can stop. After this has been resolved it is time for an internet 2.0. You would hardly think so, but the World Economic Forum of our good friend Klaus Schwab also talks about this: A cyber-attack with covid-like characteristics?

Money.

I already mentioned a social credit system in which, for example, the CO2 emissions of each individual will be tracked. But it also seems logical to me that cash will be phased out over time. This is in line with expectations if you start from the 'total control' philosophy of the elite. This means that no transaction can take place anonymously.


How do we get out of here?

Do you want to join parties? Do you want certain privileges? Fine. But then you have to get vaccinated and (probably) install an app that can monitor you. Great deal right? It is your choice. This is the reality in which they more or less want to use us.

It may sound harsh, but those who do not want to see that we are being lied to are unconsciously keeping us in this situation. Politicians, the media and corrupt scientists don't want to go back to what life was like, they clearly say that is not the intention. So they will never get us out of here. The system allows the elite to do all of this with us, and by continuing to vote, pay taxes and not open our mouths, it sends a signal that we still believe in this corrupt system. The only way to get out of this is to look in the mirror. Accept that the world does not work as you have been taught to work or be controlled. If a small, strong minority proactively stops following the rules, more people will also start complying and we can win this battle. For those who continue to find it difficult to see that we are being lied to, Johan Cruijff's statement may apply: “You will only see it when you realize it”.

golly
Site Admin
Posts: 279
Joined: Mon Oct 29, 2018 11:14 am
Location: Hohokam / Piipaash / Apache / O'odham / Pueblo / Mexico / Arizona

Gender

Skin

Sexuality

Belief

Political

Re: Nederlandse Column - demockratie en de passieve mindset van de mens.

Post by golly »

I see! So that's how you see things at the moment. Well, that was a bit empowering to read, in fact. Not just to know more about the situation seeming dire to some, but because it really is all about you sharing your method of helping people empower themselves. I really liked your point about the fascinating contradictions I find so hilarious. Like as a meme goes, "A virus so deadly you have to be reminded it's there and you don't know if you have it!"

I think there is a lot more going on than the distracting shit show. And if you talk to more and more people, I think you will agree people are starting to pay attention to a lot of inspiring stories that never make it anywhere. Not even "Hollywood" which thinks it has the biggest brain in the room. It's as thought there were spiritual awakenings happening all over! Awakenings to our joys, our innate powers, our healing modalities ... which we didn't just have "robbed" from us but which we "gave away" not knowing what we were doing.

"Looking in the mirror" as you suggest for a solution is indeed happening, but also there are people who are refusing to see their own shadow and will pay people to keep them from seeing it, even if the "service provider" they are paying (like a government worker) says they can only provide the service of "hiding shadows" if the consumer never goes into the light again.

On the other hand, there is not just the solution of staring into mirrors. And indeed the little gradual torture of "pin pricks" is inspiring many to stand up for freedoms and have a voice about it.

The layer of awareness I think you are talking about is what I would relate to the subreddit r/culturallayer. Although their focus is about:
For studying and organizing evidence of historical and chronological manipulations, hoaxes and cataloguing instances of anomalous soil accumulation and the implications of a very recent earth spanning catastrophe.
I think we can focus on the "manipulations" word here and say that's the area your well-written article exposes in depth. After having "woken up" to the realization that non-participation, boycotting and organizing actually really does hurt the self-style tyrants' plans for a massive "participatory" slave ring, there is so much more to be aware of.

Yes, you can help your community members as you wriggle free of any system you attached yourself to that feeds or gives to the parasites (with too much money or attention we got in the habit of parting with for trivial conveniences), and maybe "break out" some others who are willing to support one another. Even more than that, you can find likeminded people and create community. You can get your feet back in the soil, exercise your dormant powers and energies. You can realize that all the concepts you've been fed by the broken imperial-style system are appropriations and abstractions of natural law run by Frankenstein monsters literally called corporations (bodies), but only natural law creates, lives and survives. All they can do is appropriate.

Even their process of "fabricating" is in the title of your piece: mockery. Before you see a simulated scenario in the news, you will read or view an imaginative or speculative fiction version that they took it from. They feed on fear and try to use that as creativity, but it just doesn't have the same true power of Creator's source energy.

The fact is that there is so much going on in nature and in real life, and no one government or religion or organized body of any kind can ever hope to solve let alone identify all the world's problems and scenarios. You couldn't do it with three million, a thousand or one "world scale" version of such organizations. Once folx start giving attention to natural law instead of letting others think about it for them, they become less infantilized and reality is no longer defined by our Stockholm syndrome to the sim. The psychopathic and narcissistic personality disorders that use human bodies to move money to fabricate groups that run the government will be starved.

We have to address our traumatized habits of feeding the old negative cycles and giving our incredible divinely blessed powers away to sad pathetic parasites. That, I think, is a great start towards waking up to reality.

Go into nature. Exercise your powers.

Not with fear, but appreciation for its creating you and giving you an amazing body capable of so much. Few out of a billion people are totally incapable. You can start by paying attention to your senses, and practice using them. Don't just look into the bathroom mirror. Look into the mirror of nature itself. Look into air, trees, birds, all of life. It is waiting to communicate with you so many messages. The self-competition aspect of life is much smaller than the parasites and small-worlded depict. Life is really more like the biggest teamwork imaginable. We just should remember how to listen to all our friends ... or as some indigenous say, our relatives.

Post Reply